Troškinti salierai

Troškinti salierai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, 600 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Citrinos rūgštis
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai

2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???