Troškinti šonkauliai su kmynais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Kiauliena, šonkauliai, 800 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Taukai (kiaulių), 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Kmynai
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai