Troškinti šonkauliai su kmynais

Troškinti šonkauliai su kmynais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Kiauliena, šonkauliai, 800 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Taukai (kiaulių), 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kmynai
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai