Troškintos bulvės

Troškintos bulvės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 600 gramų
  • Bulvės, mažos, 600 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Svogūnai, su laiškais, 2 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorų padažas, 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Nuluptas morkas ir bulves supjaustyti 3 mm storio griežinėliais. Puode ištirpinti sviestą ir pakepinti morkų griežinėlius, kol suminkštės.
Supilti pomidorų padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode.
Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai