Troškintos bulvės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 600 gramų
- Bulvės, mažos, 600 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Svogūnai, su laiškais, 2 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas, 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Nuluptas morkas ir bulves supjaustyti 3 mm storio griežinėliais. Puode ištirpinti sviestą ir pakepinti morkų griežinėlius, kol suminkštės.
Supilti pomidorų padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode.
Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų.
Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai