Troškintos daržovės kiniškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sojos padažas, šviesus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Kininis kopūstas, 200 gramų
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Grybai, džiovinti, 20 gramų
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Bambukų ūgliai, 100 gramų
- Žirniai, jauni, su lukštais, 100 gramų
- Tofu - sojų varškė, 300 gramų
- Cukrus
- Sezamų aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Džiovintus grybus išmirkyti šaltame vandenyje ir nuplauti. Pievagrybius supjaustyti. Žirnių ankčių galus nupjauti. Tofu supjaustyti 2x2 cm. dydžio kubeliais, dviem minutėmis panardinti į verdantį vandenį ir išgriebti, nusausinti. Kopūstą supjaustyti juostelėmis.
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tofu iki paruduos ir gražiai išdėlioti lėkštėje. Daržoves pakepinti apie dvi minutes, įpilti sojos padažą, druską, cukrų, sudėti tofu ir dar pakepinti apie minutę. Uždengti keptuvę dangčiu, patroškinti masę dar dvi minutes, supilti sezamų aliejų ir iš kart patiekti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-18 18:13
Nu jo cia su tofu kazkas truputi sumalta
2009-03-08 21:09
besupratau, kad tofu isfelioti graziai o po to ver sudeti kepti?
2010-08-05 14:02