Troškintos gelteklės

Troškintos gelteklės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gelteklės, šaknys, 600 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Parmezano sūris, 170 gramų
  • Majonezas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.

» Rašyti komentarą
» Komentarai