Troškintos kurapkos

Troškintos kurapkos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kurapka, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai
  • Alyvuogės, žalios (nebūtina)
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai