Troškintos kurapkos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kurapka, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Alyvuogės, žalios (nebūtina)
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai