Troškintos veršienos kepenėlės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Veršiena, kepenėlės, 800 gramų
- Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Taukai (kiaulių), tirpinti, arba aliejus, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 4 vienetai
- Pienas, 1.5 stiklinės
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai