Troškintos vištų blauzdelės
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Vištų blauzdelės, 10 vienetų
 - Morkos, 6 vienetai
 - Svogūnai, 1 vienetas
 - Vanduo, 1 stiklinė
 - Juodieji pipirai
 - Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
 - Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
 - Druska
 - Aliejus
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Vištų blauzdeles įtrinkite druska bei pipirais ir palikite 20 min.
Morkas sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi, cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant morkų ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Iš kukuliams skirtų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir po šaukštelį išdėliokite ant bebaigiančių troškintis vištų blauzdelių. Dar troškinkite 5-10 minučių.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-03-17 16:28
Tai kada bus parasyti produktai kukuliams...mes visi laukiam ..kukuliu..kukuliu..
                    2011-06-22 15:32
man norėtųsi prie šio patiekalo padažo, bet ir aš nesupratau iš ko tie kukuliai. Juk receptūroje nenurodyti produktai kukuliams... 
                    
2009-05-26 21:44
matyt pamirso uzrasyti kukuliams skirtus produktus 
  
  
                    
  
  
2009-05-25 14:44
buciau darius,bet tikrai eaisku kokie cia kukuliai,mesos? 
                    
2016-03-15 18:33