Troškintos vištų blauzdelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų blauzdelės, 10 vienetų
- Morkos, 6 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vanduo, 1 stiklinė
- Juodieji pipirai
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Vištų blauzdeles įtrinkite druska bei pipirais ir palikite 20 min.
Morkas sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi, cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant morkų ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Iš kukuliams skirtų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir po šaukštelį išdėliokite ant bebaigiančių troškintis vištų blauzdelių. Dar troškinkite 5-10 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-17 16:28
Tai kada bus parasyti produktai kukuliams...mes visi laukiam ..kukuliu..kukuliu..
2011-06-22 15:32
man norėtųsi prie šio patiekalo padažo, bet ir aš nesupratau iš ko tie kukuliai. Juk receptūroje nenurodyti produktai kukuliams...
2009-05-26 21:44
matyt pamirso uzrasyti kukuliams skirtus produktus
2009-05-25 14:44
buciau darius,bet tikrai eaisku kokie cia kukuliai,mesos?
2016-03-15 18:33