Troškintos vištų blauzdelės

Troškintos vištų blauzdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų blauzdelės, 10 vienetų
  • Morkos, 6 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Juodieji pipirai
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Vištų blauzdeles įtrinkite druska bei pipirais ir palikite 20 min.
Morkas sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi, cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant morkų ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Iš kukuliams skirtų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir po šaukštelį išdėliokite ant bebaigiančių troškintis vištų blauzdelių. Dar troškinkite 5-10 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Hata
2016-03-15 18:33
Tai bl cj vanduo ir miltai bus
gitana
2015-03-17 16:28
Tai kada bus parasyti produktai kukuliams...mes visi laukiam ..kukuliu..kukuliu..
Vida
2011-06-22 15:32
man norėtųsi prie šio patiekalo padažo, bet ir aš nesupratau iš ko tie kukuliai. Juk receptūroje nenurodyti produktai kukuliams...
Tigre
2009-05-26 21:44
matyt pamirso uzrasyti kukuliams skirtus produktus
Inis
2009-05-25 14:44
buciau darius,bet tikrai eaisku kokie cia kukuliai,mesos?