Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, šlaunelės, 800 gramų
- Druska
- Moliūgai, 650 gramų
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 10 skiltelių
- Paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vynas, 400 mililitrų
- Sula, daržovių, 200 mililitrų
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Džiovintas raudonėlis, 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kulšeles nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Moliūgą nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
2–3 šaukštus aliejaus įkaitinkite troškintuvėje ir iš abiejų pusių apkepkite šlauneles. Išimkite. Česnaką nulupkite. Moliūgo kvadratėlius, česnako skilteles ir saldžiąsias paprikas sudėkite į troškintuvą ir pakepinkite.
Supilkite vyną, daržovių sultinį, įmaišykite medų, vėl sudėkite šlauneles ir uždengę troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies 45 minutes. Paskutines 15 minučių troškinkite atidengę.
» Rašyti komentarą