Troškintos voveraitės

Troškintos voveraitės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Voveraitės, 500 gramų
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai
  • Paprika
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Petražolės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje. Po to jos nuvarvinamos. Stambesnės supjaustomos, smulkios paliekamos sveikos. Sudedamos į keptuvę, pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių, Įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir dar patroškinama 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais. Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai