Troškinukas su krevetėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krevetės be kevalo, 200 gramų
- Vyšniniai pomidorai, 200 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Baltas vynas, 50 mililitrų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Krevetes pakepinti keptuvėje su trupučiu aliejaus ir smulkintu česnaku.
Krevetes išsiimti is keptuves.
Į keptuvėje esantį padažiuką, kuris liko po krevečių kepimo, sudėti smulkintus svogūno laiškus, per pusę perpjautus pomidoriukus, tarkuotą morką. Įdėti druskos ir pipiru pagal skonį.
Supilti vyną ir sudėti jau iškeptas krevetes.
Viską dar kartu patroškinti. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai