Troškinukas su krevetėmis

Troškinukas su krevetėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės be kevalo, 200 gramų
  • Vyšniniai pomidorai, 200 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Baltas vynas, 50 mililitrų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Krevetes pakepinti keptuvėje su trupučiu aliejaus ir smulkintu česnaku.

  2. Krevetes išsiimti is keptuves.

  3. Į keptuvėje esantį padažiuką, kuris liko po krevečių kepimo, sudėti smulkintus svogūno laiškus, per pusę perpjautus pomidoriukus, tarkuotą morką. Įdėti druskos ir pipiru pagal skonį.

  4. Supilti vyną ir sudėti jau iškeptas krevetes.

  5. Viską dar kartu patroškinti. Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai