Troškinys čenachinėse

Troškinys čenachinėse
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 300 gramų
  • Konservuotos pupelės, 200 gramų
  • Konservuoti žirneliai, 200 gramų
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
  • Lauro lapai, 2 vienetai
  • Prieskoniai
  • Vanduo
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.

  2. Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
    Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.

  3. Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.

  4. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
    Valgome su grietine. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Eisvina
» Rašyti komentarą