Troškinys su faršu

Troškinys su faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, konservuotos, 1 skardinė
  • Mėsa, faršas, 300 gramų
  • Prieskoniai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsos faršą. Patroškinkite 10 min., tada įdėkite susmulkintą svogūną ir patroškinkite apie 5 min., tada sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas, patroškinkite dar 5 min. , jei reikia galite įpilti truputėlį vandens ir paskiausiai sudėkite konservuotas pupeles, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, susmulkintą papriką, pasūdykite, sudėkite susmulkintus žalumynus ir mėgstamus prieskonius. Dar kelias min. patroškinkite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
N
2016-01-26 17:31
Receptas tragiškas. Kodėl negalima parašyt kur viską troškinat, puode ar keptuvėj apkepat. Kokie tie jusu žalumynai ar prieskoniai kuriuos naudojate. Nes dabar tas receptas yra tas pats kas sudet y kruva visa turini ir sukapot su kapokle kur kiaulem bulves kapoja ir pavirus bandyt est.