Troškinys žarijose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, kumpis, 1 sauja
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Bulvės, 2 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai