Trupiniai grietinėlėje

Trupiniai grietinėlėje
Skanaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 400 gramų
  • Sausainiai, trupiniai, 300 gramų
  • Želatina, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Avietės, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
  1. Turimus sausainius sutrinu (tai gali būti trapūs sausainiai), iškloju puse (150 g) formos dugną.

  2. Grietinėlę išplaku su cukrumi ir supylus brinkintą, tirpintą želatiną dar kartą gerai išmaišau.

  3. Pusę grietinėlės supilu ant sausainių.
    Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
    Puošiu šaldytomis uogomis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai