Trupiniai grietinėlėje
Skanaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 400 gramų
- Sausainiai, trupiniai, 300 gramų
- Želatina, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Avietės, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Turimus sausainius sutrinu (tai gali būti trapūs sausainiai), iškloju puse (150 g) formos dugną.
Grietinėlę išplaku su cukrumi ir supylus brinkintą, tirpintą želatiną dar kartą gerai išmaišau.
Pusę grietinėlės supilu ant sausainių.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai