Trupininis pyragas su džemu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 500 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Džemas, mėgstamas, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
Kiaušinius ištrinti su sviestu,cukrumi ir vaniliniu cukrumi.Suberti miltus ir kepimo miltelius, išminkyti tešlą. Išminkytą tešlą padalinti į 2 dalis,ir padėti į šaldytuvą 1 val. .Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Burokine tarka sutarkuoti vieną dalį tešlos, aptepti džemu ir užtarkuoti antrą dalį tešlos. Kepti 200° temp. apie 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-01 17:05