Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Uogienė, 0.5 litro
 - Miltai, 500 gramų
 - Kiaušiniai, 3 vienetai
 - Cukrus, 200 gramų
 - Sviestas, 150 gramų
 - Žemės riešutai, smulkinti, 100 gramų
 - Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
 - Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 10
                                        
                    Miltus, cukrų ir sviestą sutiname dubenyje rankomis. Turi gautis smulkūs trupiniai. Tuomet suberiame riešutus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir kiaušinius. Išminkome tešlą.
Tešlą dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą. Jei norim greitesnio varianto, tešlą padaliname į kelias dalis ir dedame į kamerą. Palaikome apie 15 minučių.
Vieną tešlos gabalą susmulkiname gabaliukais ir sudedame į kepimo formą. Užpilame mėgstamos uogienės ir kitą tešlos gabalą susmulkinam ant viršaus.
Kepame apie 40 - 50 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai