Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Uogienė, 0.5 litro
- Miltai, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 200 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Žemės riešutai, smulkinti, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Miltus, cukrų ir sviestą sutiname dubenyje rankomis. Turi gautis smulkūs trupiniai. Tuomet suberiame riešutus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir kiaušinius. Išminkome tešlą.
Tešlą dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą. Jei norim greitesnio varianto, tešlą padaliname į kelias dalis ir dedame į kamerą. Palaikome apie 15 minučių.
Vieną tešlos gabalą susmulkiname gabaliukais ir sudedame į kepimo formą. Užpilame mėgstamos uogienės ir kitą tešlos gabalą susmulkinam ant viršaus.
Kepame apie 40 - 50 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai