Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene

Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Uogienė, 0.5 litro
  • Miltai, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 200 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Žemės riešutai, smulkinti, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus, cukrų ir sviestą sutiname dubenyje rankomis. Turi gautis smulkūs trupiniai. Tuomet suberiame riešutus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir kiaušinius. Išminkome tešlą.

  2. Tešlą dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą. Jei norim greitesnio varianto, tešlą padaliname į kelias dalis ir dedame į kamerą. Palaikome apie 15 minučių.

  3. Vieną tešlos gabalą susmulkiname gabaliukais ir sudedame į kepimo formą. Užpilame mėgstamos uogienės ir kitą tešlos gabalą susmulkinam ant viršaus.

  4. Kepame apie 40 - 50 minučių 190 laipsnių orkaitėje.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Irvyda
» Rašyti komentarą
» Komentarai