Trupininis pyragas su uogiene
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 500 gramų
- Margarinas, 250 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Vanilinas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, arba soda gesinta actu, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Uogienė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.
Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.
Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.
Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-03-02 13:06
Ar galima dėti rudi cukraus ,tai kad geriau margarinas ar sviestas?
2019-03-02 05:14
Viliojanciai,dadeciau truputi varskes pertepimui.
2019-03-01 23:33
Trupinių pyragas
2019-02-28 20:22
Viskas gerai,bet ir man uzkliuvo margarinas.Jei jau kepam namie ,tai naudokim tikrus produktus.Šlamšto su margarinu pilnos parduotuvės.
2024-10-14 09:57