Trupininis pyragas su uogiene

Trupininis pyragas su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 500 gramų
  • Margarinas, 250 gramų
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanilinas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, arba soda gesinta actu, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Uogienė
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.

  2. Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.

  3. Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.

  4. Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Anna
2019-03-02 13:06
Ar galima dėti rudi cukraus ,tai kad geriau margarinas ar sviestas?
Jurgita
2019-03-02 05:14
Viliojanciai,dadeciau truputi varskes pertepimui.
[email protected]
2019-03-01 23:33
Trupinių pyragas
Kepeja
2019-02-28 20:22
Viskas gerai,bet ir man uzkliuvo margarinas.Jei jau kepam namie ,tai naudokim tikrus produktus.Šlamšto su margarinu pilnos parduotuvės.
Kepeja
2019-02-28 20:17
Receptas geras,laiko patikrintas ,nu betkam