Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Miltai, 300 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Varškė, 500 gramų
- Nektarinai, 1 kilogramas
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Cinamonas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Nektarinus nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės – pjaustytus nektarinus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
» Rašyti komentarą