Trupininis pyragas su varške ir obuoliais

Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • Miltai, 300 gramų
  • Cukrus, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Varškė, 500 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas, 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, (rūgštesni), 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.

  2. Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.

  3. Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.

  4. Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės - obuolius. Obuolius pabarstyti likusiu cinamonu ir cukrumi. Ant viršaus suberti likusius trupinius.

  5. Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje orkaitėje . Pjaustyti kai atvės.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ella
2015-11-07 17:17
Pavyko. Labai geras receptas! Rekomenduoju