Trupininis pyragas su varške ir persikais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Miltai, 300 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Varškė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Persikai, konservuoti, 1 skardinė
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Cinamonas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Konservuotus persikus supjaustyti plonomis riekelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės - konservuotus persikus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-18 00:07
200 ml.
2015-11-21 20:53
Tikrai skanus pyragas.
2018-12-26 14:29