Trupiniuotis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Margarinas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinė, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Kondensuotas pienas, 250 mililitrų
- Razinos, 1 stiklinė
- Abrikosai, džiovinti, 20 vienetų
- Aliejus, formai patepti
Gaminimo instrukcija:
Iš trupiniams skirtų produktų išminkome tešlą ir 3-5 val. ją, suvyniotą į maistinę plėvelę, laikome šaldytuve.
Atšaldytą tešlą sutarkuojame stambia trintuve ir kepame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150 C temperatūros orkaitėje kol lengvai paruduos. Iškepus trupinius dar lengvai palaužome rankomis, kad neliktų didelių gabalų. Trupinius, razinas ir supjaustytus abrikosus suberiame į puodą. Kondensuotą pieną (su neatidarytu indeliu) verdame puode su vandeniu apie 2 val. Atvėsusį jį sudedame į trupinius ir gerai išmaišome. Kepimo formą patepame aliejumi. Į ją sudedame paruoštą masę, paslegiame ir laikome per naktį. Trupinių pyragą išimame iš formos ir parą laikome kambario temperatūroje, kad apdžiūtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-04-01 17:58
Atrodo skaniai tik kodėl reikia dvi valandas kaitinti kondensuotą pieną?
2014-02-05 19:58
Labai skanus sitas dalykas, bet foto tai visiskai ne i tema. Atrodo jis visai kitaip, panasiai kaip kukuruzai su irisais
2015-02-11 22:14