Tuno blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 300 gramų
- Džiūvėsėliai, 170 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Baltieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Salierai, 100 gramų
- Tunas, konservuotas aliejuje, 340 gramų
- Morkos, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-05 14:31