Tuno blyneliai

Tuno blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Majonezas, 300 gramų
  • Džiūvėsėliai, 170 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Baltieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Salierai, 100 gramų
  • Tunas, konservuotas aliejuje, 340 gramų
  • Morkos, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Migla
2014-12-05 14:31
koks aiškus recepto aprašymas