Tuno pyragas su majonezu

Tuno pyragas su majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tunas, konservuotas, 460 gramų
  • Kiaušiniai, XL, 3 vienetai
  • Majonezas, VILNIUS, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Prieskoniai, 1 saujelė
  • Sūris, 175 gramai
  • Svogūnai, 2
  • Margarinas, 75 gramai
  • Miltai, 120 gramų
  • Druska, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24 - 26 cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.

  2. Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.

  3. Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.

  4. Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.

  5. Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
    Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai