Turkiška avienos sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 500 gramų
- Ryžiai, 0.5 stiklinės
- Žalumynai, sriubai
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Jogurtas, 1 stiklinė
- Citrinos, išspausta, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-03 23:10
nem nem
2012-11-03 00:10