Turkiška avienos sriuba

Turkiška avienos sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, 500 gramų
  • Ryžiai, 0.5 stiklinės
  • Žalumynai, sriubai
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Jogurtas, 1 stiklinė
  • Citrinos, išspausta, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Arvydas Z
2012-11-03 00:10
Ypatingoji avienos savybė - ji įgyja geriausią skonį ir aromatą apkepinant: pakepinti smulkintus svogūnus ir morkas alyvų aliejuje iki lengvo pasikaramelizavimo, tada sudėti mažais gabaliukais pjaustytą avieną, kuri kepinant dar prisigeria svogūnų ir morkų aromato bei skonio... ir tik tada pilti sultinį ar vandenį, dėti daržoves ir kt....
Gapsiukas
2010-02-03 23:10
nem nem