Turkiška pica

Turkiška pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, puodelio, 1.5 vieneto
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, puodelio, 4.5 vieneto
  • Mielės, sausos, 1 vienetas
  • Kiauliena, įdarui: virto rūkyto kumpio, 150 gramų
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Mėsa, netrikras zuikis arba kotletas tinka, 100 gramų
  • Kukurūzai, švieži, 50 gramų
  • Džiovintas raudonėlis, džiovinto
  • Pomidorų pasta
Gaminimo instrukcija:

Iš tešlai skirtų produktų padarome mielinę tešlą, (iš šio kiekio maždaug 3 picoms padai išeina) ją kildome 45 min. Iš tešlos formuojam papločius, juos pabadome šakute, aptepame pomidorų pasta. Dedame ant viršaus tarkuotą arba šiaudeliais pjaustytą kumpį, apibarstome tarkuotu sūriu. Dedame pjaustytą netikrą zuikį arba kotletą, pabarstome kukurūzais ir pagardiname raudonėliu. dedame į orkaitę ir kepam apie 15 - 20 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mikis
2015-02-13 19:02
Na duodat, kiauliena?! Turkai kiaulienos nevalgo! Tas pats kas lietuviski cepelinai butu su kechupu