Turkiškos sluoksniuotos salotos

Turkiškos sluoksniuotos salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Sūris, 50% riebumo, fermentinis, 50 gramų
  • Majonezas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Dešra, rūkyta, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Viską supjaustyti kubeliais - dešrą, pomidorus, sumuštinių duoną. Duonos kubelius pakepinti kol apskrus. Juos sumaišome su majonezu ir trintais česnakais, dedame į truputį įdubusią lėkštę, ant viršaus dešrą ir vėl pertepame majonezu. Vėliau pomidorai ir vėl majonezas. Ant viršaus apibrastome tarkuotu sūriu. Dedame trumapm į šaldytuvą, kad atvėstų. Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2011-04-03 09:21
Siame portale, sioje Turkisku patiekalu skiltyje prisiusta visokio slamsto Koks majonezas? Turkai vartoja jogurta (ayran). Kokia kiauliena kebabe - cia tai jau visiskas absurdas
(anonimas)
2010-05-01 21:44
koks siaubas ...
irena
2010-04-21 19:54
kiek zinau tai turkai desros nevalgo... na nebent ne kiaulienos