Ukrainietiškas ryžių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, 250 gramų
- Sultinys, mėsos, 2 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sūris, varškės, 250 gramų
- Taukai (kiaulių), 40 gramų
- Sūris, fermentinis, 80 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Džiūvėsėliai
- Grietinė
Gaminimo instrukcija:
Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai