Ukrainietiškas ryžių apkepas

Ukrainietiškas ryžių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, 250 gramų
  • Sultinys, mėsos, 2 stiklinės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sūris, varškės, 250 gramų
  • Taukai (kiaulių), 40 gramų
  • Sūris, fermentinis, 80 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Džiūvėsėliai
  • Grietinė
Gaminimo instrukcija:

Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai