Ukrainietiški barščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Burokėliai, 1 vienetas
- Kopūstai, nedidelis, 0.5 vieneto
- Bulvės, 5 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulienos lašiniai, supjaustyti, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Actas
- Krapai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-20 15:57
As visas darzoves verdu buljone (nekepu aliejuje). Sveikiau ir labai skanu.
2011-03-20 00:42
Pabandziau ir as pasigaminti tuos barscius.Labai,labai patyko visai seimai! Gal,kitiems ir atrodo kaip "jovalas",bet mums asmeniskai viskas tiko sitoje sriubyteje.
2010-08-24 18:50
jau einu darytis k:
2010-04-06 13:01
Pritariu laurai. Su chocholais desimt metu kaimynysteje gyvenam.Ne viena kibira barsciu kartu suvalge.Kievienas gamina savaip.
2018-06-21 08:01