Uogienė su rabarbarais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rabarbarai, kotai, 1 kilogramas
- Cukrus, 1 kilogramas
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Apelsinai, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Cinamonas, maltas
Gaminimo instrukcija:
Rabarbarų kotus nuplauname, nusausiname, susmulkiname, užpilame cukrumi ir paliekame per naktį šaltai.
Kitą dieną nupilame susidariusį sirupą, supilame į puodą ir verdame 5 minutes.
Sudedame smulkintus rabarbarus, apelsinų ir citrinų žieveles, pagardiname cinamonu.
Verdame ant vidutinės ugnies apie 40 min.
Paruoštą uogienę supilstome į stiklainiukus ir uždarome.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-18 18:57
Pameginsiu pirma karta tai padaryti. Tik cia nepaaiskinta ar nuo vienos citr. ir nuo vieno apels. lupt ta zievele ir ar ja smulkinti verdant su rab. ???
2019-06-22 18:12