Uogų padažas blynams

Uogų padažas blynams
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Likeris, apelsinų, 1 valgomasis šaukštas
  • Gervuogės, 100 gramų
  • Juodieji serbentai, 100 gramų
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Avietės, 100 gramų
  • Braškės, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai