Upėtakis su mėlynėmis

Upėtakis su mėlynėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Upėtakis, be odelės, 400 gramų
  • Sviestas, lydytas, 2 valgomieji šaukštai
  • Uogienė, mėlynių, 100 gramų
  • Svogūnai, smulkintas, 0.25 vieneto
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Čiobreliai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
  • Petražolės, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zuvu priesas
2010-09-08 12:35
Labai patiko receptas nuostabus skonis...- spejo nusibosti standartiskai kepti ar troskinti upetakiai o sis liuks ... as ismeginau ir bruknes, tiko gal net labiau! skanaus...