Uzbekiškas šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 600 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 60 gramų
- Svogūnai, 200 gramų
- Petražolės, 30 gramų
- Kvietiniai miltai, 30 gramų
- Aitrioji paprika, 1 gramas
- Actas, 3%, 50 gramų
- Anyžius, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-13 07:08