Uždara pica
- Mėsa, malta, 200 gramų
- Pomidorai, (be odelės), 2 vienetai
- Agurkai, marinuoti, 2 vienetai
- Salotos, lapai
- Sūris
- Majonezas
- Druska
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 125 mililitrai
- Miltai, 2 stiklinės
- Mielės, 2 arbatiniai šaukšteliai
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, įsijuokite ten miltų, alyvuogių aliejaus, druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Minkyti tešlą. Palikite jį dubenyje, uždarykite viršų rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje tris valandas.
Tuo tarpu darom įdarą. Faršą apkepinti su trupučiu aliejumi. Pridėti druskos. Permesti į kiaurasamtį kad nuvarvėtų visas aliejus. Pomidorus, agurkus supjaustyti kubeliais. Salotų lapus suplėšyti nedideliais gabalais. Sūrį sutarkuoti.
Padalinkite tešlą į keturias dalis, kiekvieną ritinėlį iškočiokite į gana plonus apvalus.. Orkaitę įkaitinkite iki 210 laipsnių. Ant porą avalų pridėti įdaro. Patepti majonezu bei pabarstyti sūriu. Padengti kitais apvalainiais. Kruopščiai užsandarinti kraštus. Ant kepimo popieriumi išklotą formą dėti picas. Aptepti kiaušinio plakiniu. Kepkite 20 - 25 minučių. Patiekite karštą.