Užkanda "Lelijos"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krekeriai, arba tartaletės, 35 vienetai
- Sūris, feta, 150 gramų
- Varškė, 100 gramų
- Petražolės, sukapotos , 1 sauja
- Vynuogės, 18 vienetų
- Pomidorai, vyšniniai , 17 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Varškę ir sūrį susmulkinti elektriniu smulkintuvu (galima pertrinti per sietelį), įdėti petražolių. Iš gautos masės suformuoti 20 rutuliukų ir padėti jas ant krekerių (arba į tartaletes). Vynuoges išplauti, išdžiovinti ir plono peilio pagalba išpjaustyti lelijų forma. Vynuogines lelijas padėti ant rutuliukų (galima naudoti skirtingų spalvų vynuoges. Aš dar padariau rožytes iš pomidoriukų).
Skanaus.
» Rašyti komentarą