Užkandėlė su karštai rūkyta lydeka

Užkandėlė su karštai rūkyta lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, forminė, balta, 5 riekės
  • Lydeka, karštai rūkyta (file), 200 gramų
  • Majonezas, DAUMANTŲ, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorai, vyšniniai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Duonos rėkeles apskrudinti orkaitėje arba tosteryje. Žuvį susmulkinti ir sumaišyti su majonezu. Duona perpjauti pusiau kad gautus du trikampiai. Uždėti žuvį ir puselę pomidoro.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai