Užkandėlė su šonine
skanaus...
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, rūkyta šoninė, 100 gramų
- Miltai, apie, 0.5 kilogramo
- Druska
- Vanduo, 1 stiklinė
- Aliejus, virimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Iš miltų, druskos ir vandens paruošti tešlą. Tešlą labai plonai iškočioti ir supjaustyti 1-1,5 cm platumo juostelėmis.
Šoninę pjaustyti siauromis juostelėmis.
Paimti tešlos juostelę ir su ja sukamuoju judesiu apsukti šoninės gabalėlį.(juostelę)
Įkaitinti aliejų puode ir dėti paruoštus suktinukus, virti, kol gražiai paruduoja.
Skanu :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai