Užkandiniai spirgučiai prie alaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nenustebkite, bet tai labai paprasta, pigu ir skanu.
Nusipirkite parduotuvėje plonų lašinukų su odele, kurie yra labai pigūs. Juos geriausia pjaustyti sušaldytus, nes atšilę jie lankstosi ir gražiai atpjauti sunku. Supjaustykite su odele 3 cm ilgio, 4mm storio gabaliukais. Dėkite į įkaitusią keptuvę ir kepkite vis apverstami kiekvieną gabaliuką. Baikite kepti kai odelė taps traški, lašinukai paruduos.
Valgyti skanu be prieskonių, tačiau jei mėgstate aštrumą, sūrumą - prieskonių dėkite pagal skonį. Valgyti tinka ir atšalę. Skanaus!
Jei susidaro daug riebalų, juose gerai kepti bulves: jas supjaustykite juostelėmis. Geriausia tiek, kad jos būtų apsemtos (virtų riebaluose). Skaniau nei keptos aliejuje (bet matyt ne sveikiau).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-11 14:37
gal skanu,gal grazu,bet tikra bomba kepenims
2012-01-19 12:40
reikes pabandyti .
2011-08-11 11:18
labai geras uzkandelis ir tikrai cia nera riebu, nes graziai viskas apskrunda ir gaunasi kaip cipsai, super prie alaus... kaip kazkas pastebejo, tunkama ne nuo riebalu, o nuo angliavandeniu...
2010-09-28 14:32
nialabaj
2015-04-30 14:31