Užkandiniai spirgučiai prie alaus

Užkandiniai spirgučiai prie alaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nenustebkite, bet tai labai paprasta, pigu ir skanu.

Nusipirkite parduotuvėje plonų lašinukų su odele, kurie yra labai pigūs. Juos geriausia pjaustyti sušaldytus, nes atšilę jie lankstosi ir gražiai atpjauti sunku. Supjaustykite su odele 3 cm ilgio, 4mm storio gabaliukais. Dėkite į įkaitusią keptuvę ir kepkite vis apverstami kiekvieną gabaliuką. Baikite kepti kai odelė taps traški, lašinukai paruduos.

Valgyti skanu be prieskonių, tačiau jei mėgstate aštrumą, sūrumą - prieskonių dėkite pagal skonį. Valgyti tinka ir atšalę. Skanaus!

Jei susidaro daug riebalų, juose gerai kepti bulves: jas supjaustykite juostelėmis. Geriausia tiek, kad jos būtų apsemtos (virtų riebaluose). Skaniau nei keptos aliejuje (bet matyt ne sveikiau).

» Rašyti komentarą
» Komentarai
toma
2015-04-30 14:31
skaniau kiaules odeles iskepti.iberi pipiru prieskoniu labai skanu.
romke
2013-11-11 14:37
gal skanu,gal grazu,bet tikra bomba kepenims
Viksrelis
2012-01-19 12:40
reikes pabandyti .
saule
2011-08-11 11:18
labai geras uzkandelis ir tikrai cia nera riebu, nes graziai viskas apskrunda ir gaunasi kaip cipsai, super prie alaus... kaip kazkas pastebejo, tunkama ne nuo riebalu, o nuo angliavandeniu...
swieta
2010-09-28 14:32
nialabaj