Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, supjaustytos 5x5 cm gabaliukais, 300
- Svogūnai, supjaustyti griežinėliai, 40 mililitrų
- Česnakas, 6 gramai
- Aliejus, 15 gramų
- Vanduo, 500 gramų
- Akmens druska, malunėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
- Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Gvazdikėliai, 1 vienetas
- Cinamonas, 0.25 valgomojo šaukšto
- Aitrioji paprika, 20 gramų
- Pomidorų padažas, 50 gramų
- Akmens druska, malūnėlyje
- Aliejus, 15 mililitrų
- NACHO kukurūzų traškučiai, 20 vienetų
- Kremas, sūrio, 100 gramų
- Kalendra, lapai
- Kopūstai, raudonieji
- Ridikėliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Kiaulieną apskrudinkite keptuvėje arba puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės.
Išimkite mėsą iš keptuvės, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.
Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.
Ant mėsos užpilkite padažą, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su daržovėmis ir sūrio kremu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai