Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE

Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė, supjaustytos 5x5 cm gabaliukais, 300
  • Svogūnai, supjaustyti griežinėliai, 40 mililitrų
  • Česnakas, 6 gramai
  • Aliejus, 15 gramų
  • Vanduo, 500 gramų
  • Akmens druska, malunėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
Padažui:
  • Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Gvazdikėliai, 1 vienetas
  • Cinamonas, 0.25 valgomojo šaukšto
  • Aitrioji paprika, 20 gramų
  • Pomidorų padažas, 50 gramų
  • Akmens druska, malūnėlyje
  • Aliejus, 15 mililitrų
  • NACHO kukurūzų traškučiai, 20 vienetų
Patiekiant:
  • Kremas, sūrio, 100 gramų
  • Kalendra, lapai
  • Kopūstai, raudonieji
  • Ridikėliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną apskrudinkite keptuvėje arba puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės.

  2. Išimkite mėsą iš keptuvės, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.

  3. Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.

  4. Ant mėsos užpilkite padažą, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.

  5. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

  6. Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su daržovėmis ir sūrio kremu.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai