Užkandis su kiaušiniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, tryniai, kietai virti, 3 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, kietai virti, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 50 gramų
- Aliejus, 500 gramų
- Tešla, trapi, krepšeliai, 3 vienetai
- Mėsa, drebučiai, 200 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, kietai virti, 3 vienetai
- Vištienos filė, virta, 50 gramų
- Sviestas, 20 gramų
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Virtus kaušinius perpjauname per pusę (skersai) ir išimame trynius.
Trynius sumaišome su smulkiai supjaustyta vištiena, sviestu ir prieskoniais. Įdarą dedame į baltymų puseles ir jas suglaudžiame taip, kad išeitų kiaušinis. Tada suvilgome jį kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepame karštuose riebaluose.
Iškepusius kiaušinius dedame į krepšelius, papuošiame mėsos drebučiais ir žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai