Užkandis su vytinta jautiena

Užkandis su vytinta jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, vytinta, 6 riekės
  • Alyvuogės, 12 vienetų
  • Gražgarstės, 1 pundelis
  • Ananasai, konservuoti, 200 gramų
  • Iceberg salotos, 0.5 gūželės
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Garstyčios, grūdeliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai, malti, 1 žiupsnelis
  • Majonezas „MangoMajo“, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.

Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).

Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Daumantai
» Rašyti komentarą
» Komentarai