Užkandis su vytinta jautiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, vytinta, 6 riekės
- Alyvuogės, 12 vienetų
- Gražgarstės, 1 pundelis
- Ananasai, konservuoti, 200 gramų
- Iceberg salotos, 0.5 gūželės
- Citrinos, 1 vienetas
- Garstyčios, grūdeliai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai, malti, 1 žiupsnelis
- Majonezas „MangoMajo“, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai