Užkandžiai su faršu ir sūriu

Užkandžiai su faršu ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Riestainiai, (pikantiški riestainėliai), 1 pakelis
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Fermentinis sūris, 100 gramų
  • Kiaulienos faršas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Petražolės, 10 gramų
  • Prieskoniai mėsai, , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltą kiaulieną išminkyti su majonezu, kiaušiniu, smulkintu česnaku, smulkintomis petražolėmis ir prieskoniais.

  2. Paruoštą faršą dėti į piene mirkytų (apie 5 min) pikantiškų traškučių vidurį, ant viršaus pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.

  3. Kepti apie 15 min. iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Asta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Marytė
2018-08-18 07:57
Butinai išmėginsiu. Ačiū už receptą.
Ramunė
2017-03-14 10:59
Skanu
Šviežutė
2015-04-24 19:49
Paprasta ir skanu!