Užkandžiai su faršu ir sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Riestainiai, (pikantiški riestainėliai), 1 pakelis
- Pienas, 100 mililitrų
- Fermentinis sūris, 100 gramų
- Kiaulienos faršas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Petražolės, 10 gramų
- Prieskoniai mėsai, , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Maltą kiaulieną išminkyti su majonezu, kiaušiniu, smulkintu česnaku, smulkintomis petražolėmis ir prieskoniais.
Paruoštą faršą dėti į piene mirkytų (apie 5 min) pikantiškų traškučių vidurį, ant viršaus pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepti apie 15 min. iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-14 10:59
Skanu
2015-04-24 19:49
Paprasta ir skanu!
2018-08-18 07:57