Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais

Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šulinėliai, šaldytos sluoksniuotos tešlos, 1 pakelis
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Krapai, 20 gramų
  • Ikrai, juodi, 20 gramų
  • Krevetės, 30 gramų
  • Petražolės, lapeliai, 10 gramų
  • Ridikėliai, daiginti, lapiniai, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šaldytus sluoksniuotos tešlos šulinėlius palikti kambario temperatūroje kad atšiltų. Atšilusius patepti kiaušinio plakiniu ir kepti apie 12-15 min. 180°C temp. kaitrumo orkaitėje.

  2. Įdarui paruošti pikantišką mišrainę - sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų ir smulkintų krapų. Dėti majonezą ir viską išmaišyti.

  3. Įdaru pripildyti iškeptus ir atvėsusius šulinėlius, papuošti ikrais, virtomis krevetėmis ir žalumynais.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kęstas
» Rašyti komentarą
» Komentarai