Užkandžių krepšeliai su lašiša
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 300 gramų
- Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
- Krapai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, 1 saujelė
- Tešla, krepšeliai, 10 vienetų
- Lašiša, rūkyta, 150 gramų
- Druska
- Krapai, šakelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Tešlos krepšelius aptepkite kiaušinių plakinių ir pašaukite į orkaitę kelioms minutėms.
Kiaušinius sutrinkite šakute, pridėkite grietinės, smulkintų krapų ir svogūnų laiškų, berkite druskos ir viską gerai išmaišykite.
Masę įdarykite tešlos krepšelius, ant kiekvieno krepšelio viršaus uždėkite po lašišos gabaliuką ir papuoškite šviežiomis krapų šakelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-06-04 12:50
Grietines kiekis ryskiai per didelis, gavosi skysta mase kuria nieko idaryt neimanoma. Su tokie kiekiu idaro turbut reiktu 40 krepseliu
2014-12-31 15:11
Idomu, o kokiu tikslu reikia krepselius deti dar i orkaite?
2019-11-12 17:38