Užkandžių krepšeliai su lašiša
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Grietinė, 300 gramų
- Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
- Krapai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, 1 saujelė
- Tešla, krepšeliai, 10 vienetų
- Lašiša, rūkyta, 150 gramų
- Druska
- Krapai, šakelės
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 10
                                        
                    - Tešlos krepšelius aptepkite kiaušinių plakinių ir pašaukite į orkaitę kelioms minutėms. 
- Kiaušinius sutrinkite šakute, pridėkite grietinės, smulkintų krapų ir svogūnų laiškų, berkite druskos ir viską gerai išmaišykite. 
- Masę įdarykite tešlos krepšelius, ant kiekvieno krepšelio viršaus uždėkite po lašišos gabaliuką ir papuoškite šviežiomis krapų šakelėmis. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-06-04 12:50
Grietines kiekis ryskiai per didelis, gavosi skysta mase kuria nieko idaryt neimanoma. Su tokie kiekiu idaro turbut reiktu 40 krepseliu 
                    
2014-12-31 15:11
Idomu, o kokiu tikslu reikia krepselius deti dar i orkaite?
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2019-11-12 17:38