Užkepta žuvis su konjako padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Svogūnai, šalotiniai, 100 gramų
- Konjakas, 50 mililitrų
- Sviestas, 30 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
- Ciberžolė
- Žalumynai
- Citrinos, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite.
Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą.
Po to kepkite žuvį grilyje arba orkaitėje (180 laipsnių 1h).
Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas.
Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų.
Patiekite ant neįprastos medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-05 16:37