Užtepėlės su duonelėmis

Užtepėlės su duonelėmis
skanaus!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis
Įdarui:
  • Kiaušiniai, pirmam įdarui, 1 vienetas
  • Sūris, pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
  • Majonezas, pirmam įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, pirmam įdarui, 2 skiltelės
  • Krapai, pirmam įdarui, smulkinti
  • Morkos, antram įdarui, smulkiai sutarkuotos, 1 vienetas
  • Česnakas, antram įdarui, 2 skiltelės
  • Sūris, antram įdarui, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
  • Majonezas, antram įdarui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.

  2. Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.

  3. Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.

  4. Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai