Vafliai su spanguolėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 150 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Vanilinis cukrus
- Sviestas, 50 gramų
- Vanduo, 100 mililitrų
- Cukraus pudra, 70 gramų
- Spanguolės
- Kiaušiniai, baltymai, 3 vienetai
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Migdolai, esencija, 5 lašai
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, plakta
- Anyžius, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinių baltymus su trupučiu druskos plakti tol, kol susidarys standžios putos.
Sviestą, kiaušinį, cukraus pudrą, šiek tiek vanilinio cukraus, citrinos žievelės, migdolų esenciją, cinamoną ir anyžius maišyti mediniu šaukštu, kol išeis kremas.
Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišyti su vandeniu, kad nesusidarytų gumuliukų.
Į tešlą įmaišyti išplaktus baltymus, sviesto masę.
Vaflių keptuvę įkaitinti, patepti riebalais, samčiu įpilti paruoštos tešlos ir apverčiant kepti vaflius.
Patiekti su spanguolėmis ir plakta grietinėle.
» Rašyti komentarą
» Komentarai