Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Apelsinų sultys, 2 vienetai
- Citrinų sultys, 0.5 vieneto
- Bananai, 2 vienetai
- Persikai, 1 vienetas
- Dižono garstyčios, 1 vienetas
- Slyvos, geltonos, 2 vienetai
- Mėlynės
- Raudonieji serbentai
- Grietinė, jogurtinė, 250 gramų
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, kiek palaukus pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi.
Supilti į ledų šaldymo indelius, į kiekvieną ,,langelį''dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje.
Smulkintuvu sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis. Galima pasaldinti. Supilti tyrelę į lėkštes, sudėti kukulius, užberti aromatingais Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais.
Skanu, gaivu, aromatinga, šalta!
» Rašyti komentarą
» Komentarai