Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais

Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinų sultys, 2 vienetai
  • Citrinų sultys, 0.5 vieneto
  • Bananai, 2 vienetai
  • Persikai, 1 vienetas
  • Dižono garstyčios, 1 vienetas
  • Slyvos, geltonos, 2 vienetai
  • Mėlynės
  • Raudonieji serbentai
  • Grietinė, jogurtinė, 250 gramų
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, kiek palaukus pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi.
Supilti į ledų šaldymo indelius, į kiekvieną ,,langelį''dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje.
Smulkintuvu sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis. Galima pasaldinti. Supilti tyrelę į lėkštes, sudėti kukulius, užberti aromatingais Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais.
Skanu, gaivu, aromatinga, šalta!

» Rašyti komentarą
» Komentarai