Vaisinis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Razinos, 250 gramų
- Sviestas, 250 gramų
- Miltai, 240 gramų
- Džiovintos figos, 10 vienetų
- Džiovinti abrikosai, 10 vienetų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Konjakas, arba apelsinų sulčių, 150 mililitrų
- Dansukker cukrus Farinas, 135 gramai
- Lazdyno riešutai, 65 gramai
- Migdolai, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sviestas
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Supjaustykite vaisius gabalėliais ir dubenyje sumaišykite su konjaku ar sultimis. Palikite 1 valandai.
Stačiakampę 2 litrų talpos duonos kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite duonos trupiniais. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
Išsukite sviestą ir cukrų iki purios masės. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus, vaisių mišinį ir sudėkite likusias sudedamąsias dalis. Gerai išmaišykite.
Mišinį supilkite į formą ir kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 1,5 val. Prieš išimdami pyragą iš formos, leiskite jam ataušti 10 minučių.
Pyragą pabarstykite cukraus milteliais ir patiekite supjaustytą plonais gabaliukais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai