Vaisinis pyragėlis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Margarinas, 120 gramų
- Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Viską suminkome ir 2 val. dedame į šaldytuvą. Tada patepame formą aliejumi, išklojame tešla, uždengiame folija arba kepimo popieriumi ir kepame 15 min. Tada uždedame įdarą ir dar kepame 30 min.
Įdarui:
100 g cukraus,
3 šaukštai medaus,
1 stiklinė džiovintų vaisių,
1 stiklinė riešutų,
1 stiklinė grietinės,
migdolų esencijos lašas.
Cukrų ir medų pakaitiname, kol ištirpsta, tada sudedame grietinę, gerai išsukame, dedame pasmulkintus vaisius ir riešutus. Viską gerai ir kruopščiai išmaišom. Dedam į išteptą sviestu formą ir kepame 200C orkaitėje apie 45 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-03 18:51
2009-11-19 17:51
As nesuprantu, kai reikia ta idara i forma deti?
Kam ja ten deti?
Juk ten bus pirago tesla dedama?
Kam ja ten deti?
Juk ten bus pirago tesla dedama?
2009-11-18 19:54
Skanu ir saldu !!!
2009-11-13 09:46
KA CIA ANTRA KARTA KEPT NESUPRATAU???? UZDEJUS IDARA KEPT DAR30MIN O KA KEPT 45 MIN??????????????????
2013-11-27 10:01